Eli ruokavalio

Itse pidän Ritakin valmennuksista. Tämä ei ole maksettu mainos, olen maksanut kaikki valmennukseni itse ja haluan nyt kehua niitä muille.


ritaki.jpg

Ritakin valmennukset ovat siitä hienoja, että siinä ei pakoteta ketään tekemään mitään, mitä ei itse halua. Annetut ohjeet ovat vain suosituksia ja loppu on itsestä kiinni, haluaako niitä noudattaa. Itse en tosiaan pidä kuntosalista, enkä ensimmäisen valmennuksen aikana edes tehnyt minkäänlaisia harjoituksia, jotka sisältyivät ohjelman hintaan. Seurasin vain ruokavalio-ohjeistuksia, jotka olivat selkeät seurata ja joita tulee valmennuksessa joka ikinen viikko lisää.

Ruokaohjeet koostuvat täysin normaaleista raaka-aineista, jotka löytyvät Alepan yms. muiden kauppojen valikoimista. Toki siellä on hieman erikoisempiakin ainesosia, mm. MSM-jauhetta smoothieihin, mutta nämä voi jättää ostamatta. Ritakin valmennuksen ostettuasi saat muuten alennuskoodin Puhdistamon nettisivuille, josta itse olen innostunut kuntoilun ansiosta ostamaan erinäisiä asioita.

valmennukset.jpg

Valmennuksen ostettuasi ja sivuille kirjauduttuasi (rekisteröidyt joka tapauksessa, kun ostat valmennuksen) saat käyttöösi valmennuksen alkaessa kattavan tietopaketin. Muistathan ottaa haluamasi asiat talteen, sillä kaikki katoavat valmennuksen päätyttyä! Vain valmennuksen yhteinen FB-ryhmä jää jäljelle.

Se on hienoa, että valmennuksille on luotu oma suljettu Facebook-ryhmänsä, jossa ihmiset saattavat tsempata toisiaan. Itse olen huomannut, että siitä on ollut ainakin alussa erittäin suuri apu minulle. Ryhmässä ovat mukana Ritakin perustajat, eli Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen, jotka ovat erittäin mukavia ihmisiä ja jaksavat aina vastata kysymyksiin (sekä muihinkin viesteihin). He myös tsemppaavat ja iloitsevat saman tien, mikäli laitat onnistumistarinoita.

Samoin muut valmennuksessa mukana olevat ihmiset ovat ihania, he ovat mukana saman asian takia, joten he aina jaksavat tsempata ja nostaa ylös suosta (ja ymmärtävät, mikäli se suklaalevy ja viinipullo vei mennessään viikonloppuna... tapahtui maaliskuisen valmennuksen alkuaikoina minulle).

syysstartti.jpg

Ajattelin, etten enää osallistuisi mihinkään valmennukseen Terve keho-valmennuksen jälkeen, mutta hitsi vie, kun tämä näyttää niin kivalta... pitäiskö ostaa, siinäpä vasta kysymys.

Tässä näette, miten kivoja nämä valmennukset ovat...